Ingezameld bedrag:

1 8 3 7 9

Sponsor worden

Steunt u ons team en wilt u bijdragen aan Artsen zonder Grenzen? U kunt doneren via de Tour for Life website.

Hoe gaat doneren in zijn werk?

 

Voor bedragen boven de € 25,- kunt u rechtstreeks doneren via de Tour for Life website. U betaalt het sponsorbedrag met iDEAL, automatisch incasso of PayPal. betaling

Let op: Uw gegevens worden nooit verstrekt aan derden. Vaak zijn particuliere giften en sponsorbijdragen aftrekbaar voor de aangifte inkomstenbelasting.

Bedragen < € 25,-

Omdat er via de Tour for Life website alleen bedragen boven de € 25,- gedoneerd kunnen worden hebben wij een eigen bankrekening geopend. Op deze rekening kunnen kleine bedragen gestort worden. Wij storten deze regelmatig volledig door aan Tour for Life.

Mogelijkheden voor bedrijven

Wilt u ons team als bedrijf sponsoren? Wij bieden verschillende sponsormogelijkheden en staan voor elk leuk idee open. Daarnaast bieden wij een aantal standaard pakketen, zoals:

  • Hoofdsponsor (Prominente vermelding op alle uitingen, teamnaam, logo op borst en mouwen, teamfoto met vlag, nieuwsartikel, etc.)
  • Co-sponsor (Vermelding op website, logo op shirt of broek, nieuwsartikel, teamfoto met uw vlag of banner, etc.)
  • Etappesponsoren (Vermelding op website, foto op het mooiste punt van de etappe met uw vlag of banner, etc.)
  • Sponsoren in natura (bidonnen, voeding, kleding).

Betaalmogelijkheden

Sponsort u als bedrijf, dan is een overboeking ook één van de betalingsmogelijkheden. De organisatie van Tour for Life stuurt per e-mail een bevestiging, bedrijven ontvangen daarbij ook een factuur.

Sponsor worden?

Wilt u sponsor worden en uw bedrijfsnaam koppelen aan ons team dit prachtige evenement? Uw logo op deze site of ons team op een andere manier steunen? Wij staan voor elke vorm van ondersteuning open! Heeft u ideeën of wilt u iets met ons bespreken? Mail naar info@asapforlife.nl of vul het onderstaande formulier in.

Naam*

E-mail*

Bericht*

 

Wij danken u hartelijk voor uw donatie en zien u hopelijk 8 september 2013 op de Cauberg waar wij een hapje en een drankje voor u verzorgen.

Team ASAP for Life.

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Laatste nieuws

23 sep 2013
door Get ID
12 sep 2013
door Dirk van Klinken
03 sep 2013
door Dirk van Klinken

Sponsor spotlight

Sponsor spotlight