Ingezameld bedrag:

1 8 3 7 9

Blog

Presentatiemiddag groot succes

23 sep 2013

door Get ID - Geen reacties

De presentatiemiddag van afgelopen zondag was een groot succes. Dankzij wederom een grote betrokkenheid van alle sponsoren, familie en vrienden werd het een gezellige middag.
Presentatie
Nadat iedereen langzamerhand binnengedruppeld was begonnen Edou en Dirk met de presentatie bestaande uit 158 sheets. Het publiek was erg onder de indruk van de foto’s en de zwaarte van de tocht.

Gefinisht!

12 sep 2013

door Dirk van Klinken - Geen reacties

We zijn gefinisht! Na een loodzware tocht zijn we afgelopen zondag aangekomen op de Cauberg in Valkenburg. Daar werden we feestelijk onthaald door familie, vrienden, sponsoren en kennissen. Duizenden mensen in Valkenburg. Wat een fantastisch onthaal! Alle leed en pijntjes waren we ineens vergeten.
Met jullie steun hebben we als team maar liefst € 18.379,- bijgedragen aan Artsen zonder Grenzen.

Update vanuit Frankrijk

03 sep 2013

door Dirk van Klinken - 4 reacties

Bij deze de eerste update vanuit Frankrijk. Vanwege ons drukke schema komen we er helaas te weinig aan toe om artikelen te schrijven. We komen laat terug van de etappes, en komen elke avond tijd tekort om de tenten in te richten, te douchen (met een wachtrij van een half uur), en vervolgens wachten in de rij voor het avondeten.

Volg ons live tijdens de tour!

31 aug 2013

door Dirk van Klinken - 2 reacties

Morgen is het dan zo ver. Dan begint onze monstertocht van 1260 kilomter. Van 1 september t/m 8 september kunnen jullie ons live volgen via www.tourforlife.nl. Elke dag vanaf 10.00 uur zijn jullie te volgen via een trackingsysteem. Twee van onze teamleden nemen namelijk GPS trackers mee op de fiets. Je ziet hier precies waar wij ons bevinden; welke cols wij beklimmen en of we niet stiekem de route afsnijden 😉
Live verslag
Op onze Facebook en Twitter pagina doen we zo vaak mogelijk verslag van de etappes.

Aankomstevenement Valkenburg

28 aug 2013

door Dirk van Klinken - Geen reacties

Willen jullie ons verwelkomen bij de aankomst op de Cauberg? Leuk! Dat kunnen we na die 8 slopende dagen vast goed gebruiken Duwen mag! 😉 . Namens de organisatie nog even de laatste informatie:
__________________________________________________________
Aankomstevenement Valkenburg
Nodig al je vrienden en familie uit om samen met ons de renners een heldenonthaal te geven op zondag 8 september!

Auto’s bestickerd!

28 aug 2013

door Get ID - 1 reactie

Dankzij een knap staaltje vakmanschap van Custom Media zijn onze teambussen nu voorzien van de logo’s van Custom Media en hoofdsponsor ASAP Utilities. Mooi hè?
Hoofdsponsor

Co-sponsoren

Laatste nieuws

23 sep 2013
door Get ID
12 sep 2013
door Dirk van Klinken
03 sep 2013
door Dirk van Klinken

Sponsor spotlight

Sponsor spotlight